DELTA CITY MAKEUP PROMO EVENT

DELTA CITY MAKEUP PROMO EVENT

 • Modna komora Crne Gore u saradnji sa shopping molom Delta City u Podgorici, 11. i 12. Oktobra 2019. godine organizovala je Delta City Make Up Promo event – Sajam šminke, manifestaciju koja ima za cilj promociju beauty brendova i profesionalaca u oblasti make - upa.

 • Na događaju su prikazani najpoznatiji svjetski make – up brendovi, ali i noviteti iz kozmetičke industrije. Posjetioci su, takođe, imali priliku da testiraju šminku uz pomoć najboljih domaćih i regionalnih šminkera.

  Kompanija “Ortus” predstavila je svoje brendove Wet n Wild i Deborah.

  Postoji samo jedan brend za sve vas koji se osjećate divljim: Wet n Wild. 

  Predstavlja ljepotu divljine, i u tome je jedinstvenost brenda. Za mnoge žene širom svijeta, Wet n Wild je bio način da otkriju ljepotu, jer se radi o odvažnom i pouzdanom brendu za žene koje žele biti u trendu. Građen 30 godina, obećava da će uvijek pružati kvalitet za nevjerovatno pristupačnu cijenu. 

  Wet n Wild stvara jedinstveno beauty iskustvo za žene, uključujući sve starosne grupe, boje kože i ekonomski status.

   Na crnogorskom tržištu je prisutan od 2019. godine i možete ga naći u svim Cosmetics marketima.

  Prvog dana sajma, u saradnji sa posebnom umjetnicom Anom, poznatom kao Čedovište, posjetiocima je predstavljena kreativna i divlja stranu šminke, inspirisana Halloween mjesecom i transformativnom moći šminke

  Drugog dana sajma, predstavljeni su, uz saradnju šminkerki Marijom i Mirjanom sa modelima, mogućnosti Deborah make up porizvoda. Deborah make up brend na tržištu Italije uspješno posluje od 1962 godine. U to vrijeme šminka je bila privilegija bogatih, a Deborah je učinila dostupnom svim ženama. Deborina strast prema ljepoti duga je koliko i misija da pravi modernu i kvalitetnu kozmetiku dostupnu svim ženama, po pristupačnim cijenama. Na sajmu su predstavljene nove kolekcije Instant Lift puder i korektor, 24 Ore Velvet Mat ruž za usne, kao i Volume Vinyl ruž.