Lipsmacker

Lipsmacker

 • uvod novost 2
 • Dobrodošli u svet usana Smacker!

  Istražite ukus, boju i dizajn i pronađite Lip Smacker koji vas čini osmijehom.

  Od 1973. godine postavili smo osmehe na usne širom sveta. Nadamo se da će vas naši autentični ukusi, mirisi i šareno dizajnirani proizvodi učiniti srećnim.

  Pozivamo vas da otkrijete Naš svijet, istražite naš brend i pronađete svoje favorite.

  Kombinacije ukusa su beskrajne - pomešajte i uklapajte kako biste pronašli svoje mekše usne, osmeh izazvao, delirično ukusan srećan trenutak.

  Zatim ponovite, ponovite, ponovite!

  1973Prvi aromatizirani balzam za usne na svijetu Lip Smacker predstavlja prvi aromatizirani balzam za usne na svetu, koji je Jess A. Bell Srpkinja predstavila u programu „Jagode, limun i zelena jabuka“. 1975Poznati američki okus Lip Smacker započinje svoje prvo partnerstvo sa aromatikom dr Pepper. 1986Vodi me u tropije Uvode se prvi tropski okusi. Upoznajte voće pasije i Pina Coladu. 1987Aussie, Aussie, Aussie Lip Smacker kreće u međunarodnu distribuciju i otvara azijsko-pacifičku kancelariju u Australiji. 1989Evropska unija Lip Smacker širi distribuciju u EU, sa kancelarijama u Austriji i Velikoj Britaniji. Sedište EU trenutno je u Norveškoj. 1995Šareni svet Logotipi u punoj boji dodani su na bok svim Lip Smacker i Smackers proizvodima. 996LS Hits Veb Na sajtu vvv.smackers.com je predstavljen prvi veb sajt marke. 1996Hello Sunshine! Sun Smackers lansiranje! Sports Cooler, Calipso Punch i Mountain Berri su tri iz prve linije SPF Lip Smackers, od kojih svaki ima kapu za prijanjanje za ključeve koji se pričvršćuje na sportsku torbu. 1998Van ovog sveta! Pokreće se linija Cosmic Lip Smacker, sa planetarno nadahnutim ukusima i činjenicama o prostoru koje sadrže svaki balzam. 2000Gorgeous Gems Linija Jevel Lip Smacker lansira se sa 12 okusa nadahnutih dragocjenim kamenom, kao što su Sapphire Berri, Glazura od sirovog jagoda i Butterscotch Topaz. 2003Glatki, sjajni sjaj Tečni ruž za usne se kreće u porodicu proizvoda LS. 2004BFFs u okusu Lip Smacker udružuje kolor bombone marke Starburst i Skittles 2006Koka i osmeh Zbog uspešnog partnerstva Lip Smacker i Coca-Cole, Bonne Bell je proglašen za licencu godine kompanije Coca-Cola Compani 2009Novi izgled Lip Smacker predstavlja moderan logo koji poziva na svoju baštinu. 2009Oko sveta Lip Smacker širi se u Aziju. 2010Počnite se smeškati, princeze Lip Smacker sarađuje sa Disnei-om zbog veoma voljene linije karaktera inspirisanih sjajevima za usne. 2013Srecan rodjendan, Lip Smacker! Lip Smacker slavi svoj 40. rođendan novim ukusima i novom veb stranicom za e-trgovinu, pridružite se proslavi! 2015Danas Lip Smacker pronalazi novi dom u Markvinsu i seli se iz Ohaja u Kaliforniju.