FORMULA PURA DEBORAH MILANO

FORMULA PURA DEBORAH MILANO

 • Kompanija Deborah Milano se oduviek pitala šta žene zaista čini srećnim. 

  Pronašla je najprirodniji odgovor: prema njoj postupati nježno. To je dovelo do razvoja FORMULA PURA linije, formulisane od 99% prirodnih sastojaka posebno dizajniranih i za ultra osetljive kože.

 • Napravljen za žene koje brinu o sastojcima i žele da posvete svojoj koži pažnju koju zaslužuje.

  Da, to je niz proizvoda formulisanih sa do 99% prirodnih sastojaka. Formula Pura je namijenjena ženama koje žele nježan proizvod, ali ne na štetu kozmetičkih performansi.  

  Linija šminke Deborah Milano Formula Pura savršeno balansira nježne formulacije sa impresivnim kozmetičkim performansama. Proizvodi su idealni za osjetljivu kožu i oči. Sastojci su prirodnog porijekla, a proizvodi su bez parabena, silikona, proizvoda koji se dobijaju od nafte i mirisa. 
  Sve buduće majke mogu koristiti naše proizvode jer su sastojci - bilo prirodni ili umjetni - bezbjedni. 
  Linija za čišćenje Formule Pura uklanja efektivno šminku i prljavštinu; duboko hranjiva formulacija obogaćena je umirujućom, zaštitnom Aloe verom i Arganovim uljem za glatku kožu i borbu protiv slobodnih radikala. 
  Svi proizvodi su bez parabena, silikona, veštačkih boja, mineralnih ulja, PEG-ova, lanolina i sastojaka životinjskog porijekla. 
  Proizvodi su proizvedeni u Italiji i u skladu su sa EC Uredbom 1223/2009 koja zabranjuje testiranje kozmetike i sirovina na životinjama; Uredba se odnosi na Italiju i Evropu u cjelini.