O nama

O nama


Osnovana ... godine sa sjedistem na Cetinju, kompanija Ortus se bavi uvozom i distribucijom (robe široke potrošnje.) U saradnji sa ... partnera, uvozeći ... brendova i uz tendenciju proširenja cjelokupnog poslovanja.


Primarne djelatnosti Ortusa su uvoz i distribucija, iako ukupne aktivnosti broje mnogo više od toga. (moze se dati broj)

Samim tim veliki akcenat je na partnerima van zemlje. Sklopljene ugovore o generalnom zastupanju na teritoriji Crne Gore ova kompanija ima sa:

-

-

-

Saradnju sa partnerima gradimo isključivo na uzajamnom poštovanju i uvažavanju, kao i neizmjernom povjerenju. U već pomenutom procesu proširenja upravo takve saradnike i tražimo. 

Ortus sa svojim poslovnim partnerima radi na usklađivanju poslovne strategije koja se odnosi na uspješno lansiranje, pozicioniranje, praćenje i upravljanje robnom markom i njenim asortimanom. Iz toga proističe orjentisanost kompanije za gradđenje i održavanje čvrstih odnosa sa saradnicima. 

Vodimo se politikom usmjerenja ka kvalitetnom, detaljno organizovanom i posvećenom poslovanju sa svakim partnerom ponaosob, pa nam je to i jedna od osnovnih misija. 

Dugogodišnji uspjeh dugujemo posvećenosti postavljenim ciljevima, koji su ujedno usmjereni na partnere i kupce, koliko i na nas.

Cilj je postati sinonim za kompaniju koja postavlja standarde u (oblasti kojom se bavi), ne samo uvozom nove robe nego i kreiranjem novih trendova i predviđanje budućih. Želimo biti kompanija koja posluje u dosluhu sa vremenom. 

Jedan od vidljivih mjerljivih ciljeva je i ostvariti održiv poslovni rast koji će omogućiti i osigurati isto našim saradnicima i kupcima, rezultirajući ličnim i poslovnim rastom naših zaposlenih, takođe. 

Prateći viziju o saradnji  sa partnerima i kupcima kojima se ponaosob možemo maksimalno i detaljno posvetiti, težimo dugoročnom održavanju i jačanju poslovnih odnosa. To rezltira poboljšanjem performansi kompanije i našim boljim suočavanjem sa izazovima dinamičnog okruženja na kom poslujemo. 

Naši kupci su značani učesnici na tržištu, od velikih trgovisnkih lanaca drogerija, apoteka, do restorana i hotela. (detaljno o njima pojedinacno)?

Politika etičkog poslovanja nam omogućava da radimo na stvaranju boljeg okruženja za naše saradnike, kupce i zaposlene, a finalno i za društvenu zajednicu. Smatramo da se stvaranje dobrih poslovnih rezultata može slaviti isključivo uz visok stepen odgovornosti prema životnoj sredini i zajednici koji su ključan faktor našeg uspjeha. 

Usluge


Pružamo logističke, usluge skladištenja, transporta i vođenja robnih marki. 


Svojim stručnim osobljem i kapacitetima, jasnim ciljem i misijom garantujemo poslovnu sigurnost, rast i razvoj našim saradnicima i kupcima. 

Naš logistički centar i tačna, pravovremena distribucija, omogućile su nam da proizvodi iz naše ponude budu dostupni i našim i finalnim kupcima u svakom momentu na teritoriji Crne Gore. 

kapacitet skaldista 1000m/2

Sopstvena vozila

koliko isporuka mjesecno ?

broj kupaca 18 (450 prodajnih mjesta)

broj dobavljaca 17

teritorijalna rasprostranjenost-cijela cg

Kao osnovne kratkorocne planove na svom putu ka cilju izdvajamo:

-proširiti asortiman

-usavršiti pružanje usluga

-učvrstiti partnerske odnose 

-proširiti tim 


trziste crne gore?

Naše vrijednosti


uvod text


text text