ortus copy.png
ortus.png

Kompanija Ortus posluje na crnogorskom tržištu od 1993. godine.

Dugogodišnji partnerski odnosi sa eminentnim međunarodnim i domaćim kompanijama, potvrda su kvaliteta i pouzdanosti našeg rada. Poštujemo korporativne kulture svih naših brendova i partnera, uključujući ih u naše poslovne i razvojne strategije.

Kredibilitet na tržištu stekli smo uspješnom distribucijom jednih od najpoznatijih svjetskih brendova dekorativne kozmetike Deborah Milano, Max Factor, Bourjois. Te vodećim brendom u kategoriji prirodne kozmetike Yves Rocher. Takođe, više od 15 godina uspješno distribuiramo program za sunčanje Top Ten, kao jedan od najprodavanijih brendova u kategoriji , na crnogorskom tržištu. Krajem 2015. godine počeli smo sa uvozom i distribucijom dečije hrane Holle, koja predstavlja vodeću marku organske dečije hrane sa Demeter sertifikatom. Našu prodajnu mrežu čine: svi drogerijski i kozmetički lanci na tržištu, najveći lanci apoteka, parfimerije...

Finasijska stabilnost i kontinuiran rast prometa, rezultat su istrajnog i efikasnog rada na razvoju i unapređenju kvaliteta usluga, širenja asortimana i prodajne mreže.

U implementaciji razvojne strategije oslanjamo na glavne snage i prednosti, kao što su timski rad, znanje, iskustvo, strast za ostvarenjem postavljenih ciljeva.